Hvordan bli mer handlekraftig og nå flere mål?

Jeg er ekstremt opptatt av målsetningers verdi for gode prestasjoner, både i næringslivet, i idretten og hos mennesker generelt. Bare 3-4% setter seg faktisk klare og tydelige mål viser undersøkelser. Samme undersøkelser viser at de 3-4% oppnår mer enn de 96-97% andre – til sammen!

Etter utallige foredrag og målprosesser for norsk næringsliv, i idretten og for mennesker generelt vil jeg estimere at dette også passer på Norske bedrifter og deres sysselsatte. Alt for få vet hva de viktigste målene til bedriften er. Der ligger et betydelig potensial for ALLE her. Å lære å mestre målsetningens edle kunst vil medføre betydelig fremgang.

Er du blant de 3-4%?

Tenk engang. Har du selv og bedriften du jobber i konkrete og tydelige mål? Har du og dere en konkret og tydelig plan for gjennomføring? Vet du og dere hvilke prestasjonsindikatorer du og dere skal følge for å innfri målene? Evaluere og justere du og dere disse ukentlig for å sikre fremgang?

Å sette seg mål på den riktige måte, er på samme tid veldig undervurdert og ekstremt effektivt og nødvendig for å skape de beste resultater.

Forestill dere at ALLE faktisk kjenner, sine egne, og bedriftens viktigste mål!

Forestill dere å ha en arbeidsplass dere ikke har lyst å gå hjem i fra!

Forestill dere at alle er glade og dedikerte og på en felles misjon!

Forestill dere at alle bakker hver andre opp og hjelper hverandre uansett!

I foredraget kan du forvente å høre om emner som:

 • Hva skjer når alle har en krystallklar forståelse av bedriftens viktigste mål og hvordan sikrer man dette? Og hva skjer hvis de ikke har det?
 • Vi har ofte fokus på hva vi gjør. Det som frigjør potensialet er de som forstår HVORFOR vi gjør hva vi gjør! Det er motivet, den dypere mening, som får oss til levere gode resultater igjen og igjen. Hvordan finner man frem til HVORFOR?
 • Hvor mye av tidsbruken i dag kan knyttes direkte til oppnåelse av bedriftens viktigste mål? Forestill deg hva som vil skje om dette økes! Hvordan får du/dere gjennomført mer i dag enn i går? De som i fremtiden kan styre endringer i retning av de ønskede resultater, vil være fremtidens vinnere.
 • Dere vil lære hvilke mentale prosesser dere tar kontroll over med tydelige mål, hvordan dere kan bruke målene for å øke trivsel og effektivitet, samt redusere sykefraværet. Dere vil lære mer om målprosesser og hvordan mål påvirker hjernen vår.

Andre overskrifter i foredraget er:

 • Målsetninger
 • Handlekraft
 • Drivkraft
 • Selvtillit
 • Mot
 • Motivasjon
 • Innstilling og holdninger
 • Autentisitet
 • Handlekraft
 • Mønstre og vaner

Foredraget tar utgangspunkt i boken FREMGANG! og alle deltakere på foredraget vil få et eksemplar av boken.

Jeg taler i en time før en kort pause hvor dere har mulighet til å flykte eller ta en kopp kaffe! Etter pausen taler jeg i 45 min og deretter er der åpen dialog. Jeg svarer på alt etter beste evne.

Er dere klar til å bli mer handlingskraftige? Bli litt gladere, litt mer dedikerte og litt mer motiverte? Er dere klar til å fyre den av og skape en arbeidsplass som ingen har lyst til å gå hjem ifra?

DA ER DET BARE Å RINGE OG BOOKE DETTE FOREDRAG MED EN GANG!


Dette sir tidligere deltakere om foredraget:

Du går på ingen måte rundt grøten, du hiver deg på og har en direkte kommunikasjon som ikke er til å ta feil av! Jeg digger det! Uten store innpakninger går du inn på et tema, som fort bare kan bli en masse prat ut av, og gjør det enkelt for enhver å forstå! Takk for et FANTASTISK foredrag, jeg aldri vil glemme! Hilsen Isabelle Østenby


Herlig forelesning med humor som likevel ble tatt alvorlig når viktig budskap ble delt. En tid var det latter, i en annen var hele forsamlingen helt stille og oppslukt i hva som ble sagt. Mye tankevekkende punkter ble delt, hodet kverna en del og ble motivert til å sette seg nye mål for fremtiden. Jeg takker for at du delte verktøyene med oss som vi kan bruke på veien mot vårt mål. – Olianne H. Kviteberg


Du tilbyr et utrolig viktig verktøy for å forstå hvorfor man ikke når målet man har satt seg og gir mulighet for å endre det. Kunnskapen om hvordan hjernehalvdelene samarbeider og hvordan vi kan bruke denne kunnskapen og dermed bli kreative mennesker som kan ta styringen over “vinden” og komme dit vi vil, er veldig inspirerende. Takk for all kunnskap og klokskap du har tilegnet deg og at du deler den med oss. – Unni Pedersen


Tema som vi kjenner godt; sette mål, lage plan, osv, fikk en annen betydning, med innslag av å bruke visualisering, bilder/farger/følelser, og lære litt om hvordan hjernen fysisk fungerer. Meget inspirerende. Jeg dro rett hjem, lagde en revidert plan. Gleder meg til å oppleve resultatene. – Kristin Ramberg


Du er inspirerende og interessert i å gi kunnskap til deltakerne som kan brukes i praksis. Budskapet er “enkelt” og konkret, og jeg gleder meg til å bruke verktøyene du forteller om. – Bitte Larsen


“Med humor, frekkhet og energi tar Henrik oss med inn bak, inn der magien skapes.”


“Henrik formår og sette ord på det som skaper motivasjon, arbeidsglede og trivsel, uten å prate overfladisk om ordene. Han er dønn ærlig og det er befriende”

Book foredraget nå