Forskningen er entydig. Glade arbeidsplasser er fremtidens vinnere. Jeg hjelper med å skape flere arbeidsplasser der ingen ønsker å gå hjem ifra og hvor kundene haster tilbake til.

Henrik Mærsk-5

Henrik Mærsk-10

Henrik Mærsk-4

Jeg bidrar til å skape arbeidsglede, motivasjon og engasjement!

Jeg er en betrodd rådgiver, forfatter, foredrag- & kursholder og har spesialisert meg på å skape psykologisk trygghet, arbeidsglede og effektive team.

Jeg jobber for å skape en verden der flest mulig mennesker står opp hver dag og føler seg glad, motivert og inspirert til å gå på jobb for å gjøre en positiv forskjell. Siden 2009 har jeg hjulpet mennesker og bedrifter med å øke gleden, team effektiviteten og engasjementet. Kanskje jeg kan hjelpe dere også?

# Hvorfor meg?

Jeg er en ærlig optimist! Jeg vil inspirere mennesker til å gjøre mer av det de tror på, gjennom å tro mer på det de gjør. Jeg brenner for å trene mennesker og organisasjoner til å få kraftfulle og løsnings-orienterte tankesett, positive holdninger og gode vaner.

# Hva gjør meg spesiell?

Jeg lever for å skape glede, motivasjon & engasjement på arbeidsplasser! Jeg står opp hver dag i håpet om å inspirere andre til å gjøre mer av det som inspirere dem.

Jeg er inspiratoren som engasjerer og etterlater engasjement hos mennesker uansett nivå og historie. Jeg er personen som får bedrifter og mennesker med gode intensjoner, til å gjøre disse om til enda bedre handlinger!

Kom som du er, men forvent å gå som litt en annen!

CV

Kvalifikasjoner

  • Forfatter – Har skrevet boken FREMGANG! – en guide til å sette seg mål, skape handlekraft og konstruktive tankemønstre samt e-boken arbeidsglede i nedgangstider – 7 tiltak som sikrer at omstilling gir fremgang
  • Coach – Solid erfaring med coaching på alle nivåer, fra ledelsen til de i maskinrommet. Sertifisert business- og life coach. Spesiale utover det som team coach.
  • Goal Mapping Practioner – Sertifisert bruker av det ledende målsetting systemet i verden for enkelt personer, team og bedrifter som ønsker å sette seg mål og nå dem med suksess.
  • Diversity Icebreaker – Registrert bruker av verktøyet som brukes til læring og trening for utnyttelse av forskjellighet og bedre kommunikasjon i team.
  • Inspirator – Lang erfaring med å inspirere mennesker gjennom blant annet foredrag og pep-talks.
  • Trener – Solid erfaring med trening av mennesker generelt gjennom blant annet kursing, seminarer og workshops.
  • Profesjonell håndball trener – Mer enn 20.000 treningstimer som profesjonell håndball trener
  • Generell erfaring fra tidligere jobb innen salg og marketing.

Resultater

Referanser oppgis gjerne.