GRATIS E-BOK

Arbeidsglede i nedgangstider – 7 tiltak som sikrer at omstilling gir fremgang!

AV: Henrik Mærsk

Nedgangstider er ofte lik med nedbemanning. Men noen sitter tilbake og de må opprettholde produktiviteten og effektiviteten og skape prestasjoner som skaper ytterligere fremgang. Krisetider, nedskjæringer og nedbemanningsrunder kan føre til et massivt dykk i arbeidsgleden. Og det som er enda verre, er at det kan bli selvforsterkende, så den dårlige stemning fører til en “dødsspiral” hvor den kreativitet og entusiasme som skal til for at komme ut av krisen drukner i syting og håpløshet.

Henriks bok viser til konkrete tips for hvordan ledere kan fokusere for å skape arbeidsplasser der ansatte opplever trygghet, glede, fellesskap og personlig vekst. Henrik presenterer forskningsbaserte argumenter og herlig konkrete anbefalinger. Her er det bare å sette i gang. Tør du la vær å bruke denne muligheten?

Bjørn Z Ekelund, Psykolog og spesialist NPF, MBA. Styreleder Human Factors AS

Jeg vil med GRATIS e-boken, Arbeidsglede i nedgangstider – 7 tiltak som sikrer at omstilling gir fremgang, gi bedrifter som opplever tøffe tider, muligheten til å komme raskere ut av krisen og ikke minst ha det gøy på veien!

Med utgangspunkt i forskning på området vil du i denne e-boken kunne lese om at:

  • Nedbemanning blott forlenger krisen.
  • Arbeidsglede er veien ut av krisen.
  • 7 konkrete tiltak kan legge krisen bak dere, raskere enn du tror

og mye mere.

Riktig god leselyst!

Referanse

God, ryddig og profesjonelt samarbeid. De ansatte har gitt en meget god tilbakemelding på innhold og form på foredraget!

Rolf Peder Lundh, Rektor Fevang skole i Sandefjord

Referanse

Foredraget var inspirerende og gøy! Det inneholdt praktiske innspill som var basert på både vitenskap og humor og det gjorde det veldig tilgjengelig og interessant for oss som hørte på. Vi har tatt opp tråden i egen bedrift og foredraget har vært en viktig inspirasjon til å jobbe videre.

Marion Berg Kolpus, Daglig leder i Tiriltoppen barnehageNår du nedlaster e-boken, tilmelder du deg samtidig mitt nyhetsbrev.

Nyhetsbrevet inneholder how-to guides til å skape arbeidsglede og fremgang, gode tilbud og rabatter og kommer ca. 1 gang om måneden.

Foredraget – Arbeidsglede i nedgangstider

Foredrag_tilhørere

Jeg har skreddersydd et foredrag om arbeidsglede i nedgangstider. I foredraget deler jeg al det du trenger å vite for å snu nedgang til fremgang. Foredraget kan tilpasses kun til ledere, ledelse med glede i nedgangstider, eller til både ledere og ansatte.