Her finner du en liste med noen av kundene mine. Referanser oppgis gjerne på forespørsel.

Kundeliste

Sanofi – Aventis, Roche, NAV, Dahlske skole, 68 grader nord, Caverion, Sandefjord kommune, Sandefjord fotball, Flyt ledelse, Universitetet i Sørøst Norge – Sykehuset i Vestfold – OBOS – Austevoll kraftlag – Vålerenga Hockey – Tenden Advokatfirma – Bufetat – Tanget – Oslo Universitetssykehus – Forsvarsbygg – Nokas – Helfo – Gokstad skole, Sandefjord – Universell – Vejle kommune, Danmark – Stamina Helse – Tiriltoppen Barnehage – Brattås Barnehage – Smidsrød barnehage – Føynland barnehage – Fønix – Fevang skole, Sandefjord – Idom skole, Danmark – Borbjerg skole, Danmark – Halden HK, Eliteserie damer – Harstad Sparebank – Harstad Kommune – Herbalife – ISS – THON Hotell – Studentforeningen ved Campus Kristiania – Harstad Elektro – HABO, Harstad boligbyggelag, Nå BONORD – TBBL, Tromsø Boligbyggelag, Nå BONORD – Norges Brannskole – Advokatfirmaet FINN – DNB – Sør Troms HMS – Sparebank 1 Nord Norge – Rentex – Telenor Kundeservice – Harstad Idrettslag – Medkila Idrettslag – Sandnes Håndballklubb – Ålgård Håndballklubb

I tillegg til bedriftskunder har jeg gjennomført åpne seminarer, workshops og foredrag.

Jeg har også gode referanser på coaching og mentaltrening prosessor, både individuell og team.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å bli satt i kontakt med en referanse.

Tilbakemeldinger andre har gitt meg og jobben jeg gjør

Tore Karlsen, Banksjef Harstad Sparebank

Harstad Sparebank har samarbeidet nært med Henrik Mærsk i forbindelse med utviklings- og endringsprosesser. Hans bidrag som Coach har vært viktig for oss. Henriks metodiske tilnærming og gode pedagogisk ferdigheter har gjort en stor forskjell. Prosessene har for oss vært svært nyttige, på individ-, team og bedriftsnivå. Hans dialog med oss har hele tiden vært preget av humør og klar tale.

Henning Østrem, direktør – Bufetat Senter for administrasjon og utvikling, BSA

Ditt foredrag passet utmerket inn i temaet for vår samling. Jeg er spesielt fornøyd med måten du formidlet budskapet på; humoristisk og energisk, men uten at det gikk på bekostning av troverdigheten! Takk igjen!

Rolf Peder Lundh, Rektor Fevang skole i Sandefjord

God, ryddig og profesjonelt samarbeid. De ansatte har gitt en meget god tilbakemelding på innhold og form på foredraget!

Siv Elin Erdal, deltaker på foredrag

Jeg er heldig som jobber på et sted med mye arbeidsglede – likevel er det viktig å skjønne at arbeidsglede er noe man er med på å skape selv også. Dette var et morsomt/friskt foredrag om arbeidsglede og hvordan hver enkelt av oss kan være med på å skape arbeidsglede hver dag – Tusen takk!

Annemarte Meland Bekkevold, Daglig leder Brattås barnehage

Henrik setter fingeren på viktige elementer som skal være til stede for at en virksomhet skal blomstre, nemlig arbeidsglede, finne glede i arbeidet du gjør. Gjennom gode visuelle eksempler fokuserer han på hva som kan være arbeidsglede, til inspirasjon for alle og enhver. Og ikke minst: han ansvarliggjør MEG for MIN arbeidsglede.

Lone Lisby, Avdelingsleder Vejle kommune, Danmark

I forbindelse med en temadag for medarbejderne i Modtagelses- og Ydelsescentret i Vejle Kommune vedrørende arbejdsglæde, har vi haft fornøjelsen af et meget spændende foredrag med Henrik Mærsk. Han er utrolig inspirerende og fanger os i sit budskab omkring fokus på arbejdsglæde. Gennem konkrete tiltag og forslag, inspirerer han os til at komme i gang – f.eks. gennem ”uventet venlighed”, tre daglige opmærksomheder, m.fl.

Det er dejligt at opleve et foredrag, der leveres professionelt, krydret med humor samt konkrete eksempler.

Martin Faurholt, Skoleleder Borbjerg skole, Danmark

Jeg havde inviteret hele mit personale, til et foredrag med Henrik Mærsk med fokus på arbejdsglæden. Henrik præsenterede et yderst ligetil og brugbart foredrag, hvor han på en humoristisk måde, fik formidlet et budskab samt gav os nogle konkrete værktøjer. Et foredrag som varmt kan anbefales!

Marion Berg Kolpus, Daglig leder i Tiriltoppen barnehage

Foredraget var inspirerende og gøy! Det inneholdt praktiske innspill som var basert på både vitenskap og humor og det gjorde det veldig tilgjengelig og interessant for oss som hørte på. Vi har tatt opp tråden i egen bedrift og foredraget har vært en viktig inspirasjon til å jobbe videre.

Isabelle Østenby, Deltaker på foredraget Ekspresstoget til suksess

Du går på ingen måte rundt grøten, du hiver deg på og har en direkte kommunikasjon som ikke er til å ta feil av! Jeg digger det! Uten store innpakninger går du inn på et tema, som fort bare kan bli en masse prat ut av, og gjør det enkelt for enhver å forstå! Takk for et FANTASTISK foredrag, jeg aldri vil glemme!

Anders Berg, Leder av Studentunionen ved Campus Kristiania.

Studentene ved Campus Kristiania fikk seg en oppvekker midt i  eksamensperioden med Henrik. Her ble det presentert særdeles brukbare verktøy til hvordan man virkelig skal sette seg mål, ikke bare halvveis. Utelukkede gode tilbakemelding og eksepsjonelt inspirerende. Vi vil derfor på det sterkeste anbefale Henrik til andre studenter og bedrifter som vil oppnå mer. Goal Mapping-systemet er et fantastisk verktøy!

Ole Fiske Eidslott – Direktør/General Manager Thon Hotel Vika Atrium 

Goal Mapping var et ukjent fenomen for meg og mine avdelingsledere når vi fikk tilbudet om å kjøre en «pilot» med dette sammen med Henrik Mærsk i februar i år(2014).  Min naturlig innebygde «skepsis» til dette systemet forsvant fort, og jeg forsto raskt logikken bak systemet og hva det kunne bety for meg og min organisasjon.

På det personlige plan har dette verktøyet bidratt til at jeg forholder meg mer disiplinert til mine personlige og profesjonelle mål, hvilket har gitt meg en økt følelse av at jeg selv tar kontroll over hverdagen.

I tillegg til dette – er Henrik en energisk og inspirerende foredragsholder – hvilket naturligvis har betydning. Jeg kan anbefale Goal Mapping og Henrik Mærsk på det varmeste.

Olianne H. Kviteberg,  Deltaker på foredraget Ekspresstoget til suksess

Herlig forelesning med humor som likevel ble tatt alvorlig når viktig budskap ble delt. En tid var det latter, i en annen var hele forsamlingen helt stille og oppslukt i hva som ble sagt. Mye tankevekkende punkter ble delt, hodet kverna en del og ble motivert til å sette seg nye mål for fremtiden. Jeg takker for at du delte verktøyene med oss som vi kan bruke på veien mot vårt mål.

Max Jenssen, Personalesjef Harstad Kommune

Vi går inn i andre fase av et lederutviklingsprogram, hvor det er handling der skal skapes, ledelse i praksis. Vi ønskede oss en praktisk tilnærming til det å være leder. Målet var å dele de erfaringer som du har gjort rundt omkring i Harstad kommune med andre ledere på alle nivå. Andres erfaring som grunnlag/påfyll for egne vurderinger og beslutninger, fremmer mot og evne til tiltak. Vi trenger klar tale og tilbakemelding. Vi trenger alle noen fastpunkter i vårt lederskap og det fungerte fint med en kombinasjon av Henrik og erfaringsutveksling fra 4 av våre ledere som delte sine historier.

Henrik er frisk i språket, litt uvant for noen, men tydelig og motiverende stil. Gode observasjoner som grunnlag for de uttalelser han kommer med. To the point.

Gode eksempler fra sin egen trenerjobb som jeg tror mange kjente seg igjen i. Viktig å utfordre lederne og bak det hele ligger verdsettende lederskap i en lærende kommune. Friske to timer tilpasset vårt behov. Det ble levert som forventet. Andre gjennomføring var mer på tid, men det gikk greit selv om vi brukte noe lengre tid på første pulje.

Vil du anbefale andre å bruke Henrik Mærsk, hvis JA, hvorfor?

Ja, absolutt. Tror det er en fordel å ha noe kjennskap til enhetene, det har Henrik og han er troverdig og tydelig. Flere ledere har spurt om de kan bruke Henrik videre, de gir gode tilbakemeldinger.

Ellen Finjord – Daglig leder, Sør-Troms HMS-tjeneste

Kurset ditt skapte masse diskusjon og engasjement i etterkant. Visualisering, det å skape bilder som du gjorde, var noe som ga mening for de aller fleste.

Vi koste oss på kurs. Vi kommer helt sikkert til å bruke de tanker og ideer du ga oss i det videre arbeidet hos oss. Vi anbefaler deg og dette verktøyet på det sterkeste»

Bjørn Strand, Salgsssjef privat i Harstad Sparebank

Bankens ledergruppe har gjennomført et coachingprogram med Henrik, med positiv erfaring. Vi ønsket å ta med oss elementer fra vor læring i ledergruppen, ut til resten av medarbeiderne i banken. Derfor valgte vi Henrik til å gjennomføre et “utvidet” seminar basert på Diversity Icebreaker. Hovedfokus var på teamroller og teamkommunikasjon og det å få frem, hvordan vi sammen, tross personlige ulikheter, kan oppnå det beste i, av og med hverandre.

Vil du anbefale andre å bruke Henrik Mærsk, hvis JA, hvorfor?

Ja det vil jeg/vi gjerne gjøre. Dyktig coach som stiller de riktige spørsmål og med god gjennomføringsevne. Gode tilbakemeldinger fra medarbeidere i banken.

Patrick Olsen, Foredragsansvarlig karriere uka 2015 Studentunionen ved Campus Kristiania

Vi valgte Henrik fordi han har en praktisk og pedagogisk fremgangsmåte til å snakke om mål og målsetting. Han har en flott måte å presentere dette på, samtidig som han klarer å dra det ned til det praktiske og relevante. Verktøyene han presenterer er fine og anvendelige noe som vi synes er veldig bra. Han er en flott foredragsholder med mye god humor og gode eksempler som gjør det spennende og interessant. Vi vil med glede anbefale Henrik til alle som ønsker å bli inspirert og oppnå fremgang.

Silje Steen Skavhaug, Kundeveileder Harstad Sparebank

Jeg deltok på bankens “utvidede” seminar basert på Diversity Icebreaker, hvor hovedfokus var på teamroller og teamkommunikasjon og det å få frem, hvordan vi sammen, tross personlige ulikheter, kan oppnå det beste i, av og med hverandre. For min del var det lærerikt å bli oppmerksom på hverandres sterke/svake sider. Utrolig enkel å se hverandres forskjeller og at vi kan fylle hverandre så godt ut.

Vil du anbefale andre å bruke Henrik Mærsk, hvis JA, hvorfor?

JA! Fordi Diversity Icebreaker er en enkel og artig måte å lære hverandre å kjenne på.

Referanser fra kundene til min partner Woohoo INC

Her kan du finne de internasjonale referanser fra partneren min, Woohoo INC. Her kan du finne de danske referanser fra Arbejdsglæde NU. Ønsker dere å prate med noen av disse referanser er det bare å kontakte meg. Da skal jeg sette dere i kontakt med de rette personer.

Nedenfor ser du noen av de bedrifter vi har levert arbeidsglede foredrag og workshops til.