Mental trening Prestasjons utvikling

Mental trening er for de svake. For de som ikke tror nok på seg selv.

Jeg er ganske sikker på du har tenkt dette selv eller hørt andre si det på et eller annet tidspunkt opp igjennom karrièren din.

Eller kanskje du har tenkt følgende.

Jeg er allerede mental sterk jeg. Jeg trenger ikke å forbedre meg noe på det området.

Samtidig som du opplever svingende resultater, dårlige treninger, nervøsitet, du gjør mange feil, du mister fokus og så videre. Men du trenger ikke trene på det som ofte er årsaken til dette……

Kanskje du også har tenkt slik.

Jeg er sterk nok jeg, jeg trenger ikke å trene mer styrke. Min teknikk er på et veldig høyt nivå, da behøver jeg ikke å trene det. Taktisk er jeg blant de beste, jeg bruker da ikke tid på taktisk trening.

Nei vel.

Slik har du aldri tenkt. For de tingene trener du ofte. Fordi det er viktig.

Bygg opp fremfor å brannslukke

Nå skal jeg fortelle deg en hemmelighet.

Hjernen din er den som binner det hele sammen. Hjernen din er den som sørger for at du kan bruke din styrke, dine tekniske og taktiske ferdigheter optimalt. Det er hjernen din som sørger for at al den trening du legger ned på andre områder kan brukes optimalt når du trenger det som mest. I konkurranse.

Problemet er bare at hjernen din ikke er i toppform som resten av kroppen.

Hjernen er en muskel som kan og må trenes. Der av ordet mentale trening. den må bygges opp som alle dine andre muskler. Trening av dine mentale ferdigheter er noe av det viktigste du kan gjøre for å oppnå fremgang og kontinuerlige resultat forbedringer.

Når du dyrker idrett er sporten en stor del av din identitet og hverdag og du vil oppleve opp og nedturer. Og uansett nivå vil du kunne forbedre dine mentale ferdigheter. Du vil kunne bygge deg opp til å være mental sterk slik du kan oppnå det optimale på trening og i konkurranse.

Og det vil jeg elske å hjelpe deg med!

Prestasjonsutvikling idrettsutøvere

Personlig prestasjons-utvikling gjennom coaching og mental trening er ganske effektiv når du ønsker å skape noen rammer hvori du kan utvikle deg. Hos meg vil du få hjelp til å få en hjerne som er i toppform og som hjelper deg med å skape den utviklingen og fremgangen du ønsker! Uansett alder, kjønn og idrett. Det viktigste er at du ønsker deg opp og frem.

Prestasjonsutvikling bedrifter

Personlig prestasjons-utvikling gjennom coaching og mental trening er ganske effektiv når du ønsker å skape noen rammer hvori du kan utvikle deg fra. Når du ønsker å bevisstgjøre deg selv om dine styrker som leder eller selger, sette mål og jobbe med din egen utvikling. Du vet du kan mer men noe stopper deg. Du vet det ikke er et nytt salgskurs du trenger for de har du vært på.