Ønsker du å prestere bedre i jobben din?

Prestasjonsutvikling handler om å optimere bruken av din viten og dine ferdigheter på en konstruktiv måte slik du kommer raskere fremover. Det handler ikke om å jakte målet, men om å jakte forutsetningene og prestasjonene som skal bringe deg i mål.

Dette gjelder i idretten, som advokat, i salg, i ledelse og for ungdommer. Det gjelder i livet generelt.

Personlig prestasjonsutvikling gjennom coaching og mental trening er ganske effektiv når du ønsker å skape noen rammer hvori du kan utvikle deg fra og prestere bedre i. Når du ønsker å bevisstgjøre deg selv om dine styrker som advokat, leder eller selger, sette mål og jobbe med din egen utvikling. Du vet du kan mer men noe stopper deg. Du vet det ikke er et nytt salgskurs eller annet kurs du trenger, for de har du vært på.

Styrk deg selv og oppnå mere fremgang

Her kan strukturert jobbing med prestasjons-utvikling og mental trening være en game-changer. Om du skal prestere i topp-idrett eller i topp som selger, advokat, leder eller annet er det ingen forskjell på. Da kan det kanskje være noe å prøve å gjøre som topp-idrettsutøvere. Kanskje det kan hjelpe deg til toppen også.

Med meg som din prestasjons-utvikler (coach) vil vi jobbe sammen minimum over et helt år (og gjerne lengre). Du vil få din egen sparringspartner som hjelper DEG med å skape fremgang.

Hver prosess lever sitt liv, men jeg bruker å dele en utviklingsprosess inn i følgende overskrifter:

 • Hvem er du og hva ønsker du å prestere? Definisjon av mål og utviklingsområder.
 • Definere prestasjons-indikatorer. Din egen game-plan for å nå målene dine.
 • Inner Game. Opplæring i å takle den indre dialogen på en konstruktiv måte. Oppbygging av positive overbevisninger, motivasjon og selvtillit.
 • I “kamp”, hva enn det er for deg.
 • Generell løpende utvikling, oppfølgning og evaluering. Oppbygging av nye mønstre og vaner.

Underveis lærer du å bruke din egen psykologi på en god måte. Du blir bevisst på styrkene dine, du lærer å fokusere på de gode tingene og derigjennom blir du bedre til å takle de utfordringer som vil komme på veien mot topp-prestasjoner.

Prestasjons-utvikling med meg er mer enn «tenk positiv, du er sterk, du skal nok klare den». Hos meg vil du få hjelp til å få en hjerne som er i toppform og som hjelper deg med å skape den fremgangen du ønsker!

Jeg jobber med alle typer yrker og bedrifter.

Slik kan et opplegg se ut

 • 24 telefon/skype samtaler a` 1-1,5 times varighet.
 • 12-15 korte samtaler på telefon/skype a` 10-20 min. varighet.
 • 5-10 face-to-face samtaler a` ca. 30-45 min. varighet.
 • 4-6 observasjoner «in action» a` 2-6 timers varighet.
 • Hjemmeoppgaver
 • Kvartals-vis evaluering. Er du/vi på rett spor?

Samtaler, kontroversjoner og observasjoner er sentrale punkter i en prestasjons-utviklingsprosess. Det er viktig å ha en systematisk tilgang til dette samt å skape god relasjon som kan bære også når ting blir vanskelig.

Det praktiske

Prisen varierer alt etter hvor bedriften/du holder til, men for en typisk prosess på et år, mer eller mindre med ovenstående innhold, vil prisen starte på ca. 15.000 kr og opp etter. Er du nysgjerrig på dette opplegget vil jeg anbefale deg å ta kontakt med meg, da kan vi bli enige om noe som passer perfekt for deg eller dere.

Jeg jobber med bedrifter og mennesker i hele verden. Jeg jobber på Norsk, Dansk og Engelsk.

Jeg tilbyr også team-coaching.