På kanten

Jeg får mange spørsmål om hvordan man får mer motivasjon og hvordan man blir mer handlekraftig. Svaret er gjennom å sette deg klare og tydelige mål, å ha et konstruktivt tankesett, gjøre ting som gir mening og som er viktig samt ved å ha en høy grad av pågangsmot, en god innstilling og en god selvtillit.

Jeg er ekstremt opptatt av målsetningers verdi for gode prestasjoner, både i næringslivet, i idretten og hos mennesker generelt. Bare 3-4% setter seg faktisk klare og tydelige mål viser undersøkelser. Samme undersøkelser viser at de 3-4% oppnår mer enn de 96-97% andre – til sammen! Etter utallige foredrag og målprosesser for norsk næringsliv, i idretten og for mennesker generelt vil jeg estimere at dette også passer på Norske bedrifter og deres sysselsatte. Alt for få vet hva de viktigste målene til bedriften er. Der ligger et betydelig potensial for ALLE her. Å lære å mestre målsetningens edle kunst vil medføre betydelig fremgang.

Er dere blant de 3-4%?

Tenk engang. Har du selv og bedriften du jobber i konkrete og tydelige mål? Har du og dere en konkret og tydelig plan for gjennomføring? Vet du og dere hvilke prestasjonsindikatorer du og dere skal følge for å innfri målene? Evaluerer og justerer du og dere disse ukentlig for å sikre fremgang?

Fra intensjon til aksjon! - workshop

Hvorfor oppnår noen mennesker og bedrifter mer fremgang enn andre? Hvordan får du det beste frem i mennesker og bedrifter? Workshop med fokus på å skape handlekraft gjennom  –  Mål, Mening, Motivasjon & Mindset.

bog-avatar

Ekspresstoget til suksess - Foredrag

Hvordan skaper man handlekraft? Hvordan får man enklest suksess? Hvordan øker man selvtilliten, motet og motivasjonen på en arbeidsplass? Foredraget “Ekspresstoget til suksess” gir deg oppskriften på dette. Her kan du lese om innholdet i foredraget.

bog-avatar

Goal Mapping - Heldags workshop

Vil du lære å programmere din hjerne til å nå flere av målene dine? Vil du lære å bruke effektive metoder til å styrke motivasjon og selvtilliten. Vil du øke resultatene dine med opp til 20-30%? Goal Mapping it is!

shutterstock_93940690