ARBEIDSGLEDE & HANDLINGS SKAPENDE VERKTØY RETT I INNBOKSEN DIN!

Årets beste inspirasjonsblogger til næringslivet i 2015

Jeg er på listen over årets beste inspirasjonsbloggere i 2015. Det er jeg naturligvis både glad og stolt over, for det viser at intensjonen min, om å dele viden for å hjelpe andre virker. Det hjelper andre. Folk liker det jeg deler og det er svært motiverende for meg. Det gir meg lyst til å dele enda mer til enda fler!

Dette skriver ekspertvalg.no om nominasjonen:

En svært god blogg om arbeidslivet generelt. Henrik skriver gode innlegg om hvordan en kan skape arbeidsglede og fremgang på arbeidsplassen. Skrivemåten hans er enkel og ærlig, og det kommer godt frem at han ønsker å inspirere og hjelpe andre.

Inspirasjon rett i innboksen din.

Du kan også få mine inspirerende bloggs rett i innboksen din. Jeg skriver om arbeidsglede. Hvorfor det er viktig og hvordan du skaper det. Jeg skriver om hvordan du skaper handlekraft. I tillegg vil jeg dele innspill og tipp på områder som målsetning, motivasjon, mindset.

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive deg opp til å motta nyhetsbrevet mitt, og jeg vil servere deg arbeidsglede – & handlingsskapende verktøy rett i innboksen din et par ganger om måneden.

Velkommen innenfor!

Jeg gleder meg til å inspirere deg til å bli mer handlekraftig og til å få mer arbeidsglede!

Du tilbyr et utrolig viktig verktøy for å forstå hvorfor man ikke når målet man har satt seg og gir mulighet for å endre det. Takk for all kunnskap og klokskap du har tilegnet deg og at du deler den med oss.

Nyhetsbrevet ditt, med ulike verktøy og temaer har hjulpet meg til å komme meg videre og handle på de viktige tingene. Du har lært meg å sette ting i perspektiv på en helt ny måte. Takk.

Henrik skriver gode innlegg om hvordan en kan skape arbeidsglede og fremgang på arbeidsplassen. Skrivemåten hans er enkel og ærlig, og det kommer godt frem at han ønsker å inspirere og hjelpe andre.