STOPP NU! START NU!


Når du stopper med at jakte de feile ting, gir du de riktige ting en sjanse til å fange deg!

“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.” Maria Robinson.

Ingenting kan være mer sant! Men da må du begynne å la de riktige ting have dominerende makt i de ting du gjør!

Det betyr valg og dermed også fravalg. Du kan gjøre det om du vil, her skal du få noen tips du kan tenke over, noe du kan gjøre noe med, med en gang.

  • Stopp med å bruke tiden din sammen med mennesker der ikke tror på deg, privat som på jobb.

Du kan med fordel begynne å finne mennesker der tror på det samme som deg, mennesker som skjønner og vil skjønne hva du sir og mener. Finn de som kan støtte deg og gjøre deg i stand til å gjøre mer av det du virkelig ønsker. Start med og sorter de fra du ikke kan identifisere deg med.

  • Stopp med å lyge for deg selv.

Du må bli ærlig med deg selv. Det kan føles vondt i starten, men den følelsen vil fort endre seg. Når dagen er gått har du kun deg selv å takke. Hvorfor da ikke gjøre noe du virkelig kan si takk for? Tenk på det du vil, du vet det godt

options must be performed to demonstrate durability and• Moderate/severe valve How to use sildenafil citrate tablets.

. Vekk med unnskyldninger og inn med vilje til å skape det der for deg er rett.

  • Stopp med at tilfredsstil alle rundt deg.

Tenk på deg selv. Tenk på hva du virkelig vil. Du kan ikke leve for å tilfredsstille andre. Du kan uansett ikke kontrollere deres følelser omkring det.

  • Stopp med å tenke på i går.

I går er historie og det du gjorde da kan du ikke endre. Tenk på det du vil i dag og i morgen, det er der du har makten til å skape noe.

  • Stopp med å kjøpe deg til glede og lykke.

Det materielle gir kun kortvarig glede. Finn inn til det du er pasjonert omkring, det der virkelig betyr noe for deg og start å kommunisere det til deg selv og omgivelsene. Du vil fort oppdage at det tiltrekker mennesker der tror på det samme som deg!

  • Stopp med å involvere deg i ting av de feile årsaker.

Fra nå av gjør du ting fordi du vil det selv, ikke fordi andre mener det er så bra. Spør deg selv HVORFOR? Det spørsmål er ganske powerfull. Hver gang du skal gjøre noe stiller du deg selv dette spørsmålet. Hvorfor gjør jeg dette eller hvorfor skal jeg gjøre dette?

  • Stopp og klag og føle det er så synd i deg selv, slutt og vær et offer for omstendighetene.

Du har kun deg selv og takke. Det er dine tanker og dine handlinger, ingen andre enn deg selv kan drages til ansvar for det du gjør. Skummelt, kanskje, men ikke desto mindre fakta! Prøv at tenke på hva det vil gi deg å si noe pent til deg selv? Hva vil det bety for deg å få det du virkelig gjerne vil? Start og vær takknemmelig for de mange gode ting du har i livet ditt. Det vil gjøre at du får mer godt inn i hverdagen! Start med at kjempe for noe og ikke mot noe!

  • Stopp med å la andre drage deg ned på et nivå du ikke hører hjemme.

Du har masser å bidra med og du er skikkelig flink på mange ting. Ikke la andre fortelle deg noe annet, for det er ikke sant. Koble dette punktet med punkt nummer 1 og du vil straks føle deg mye mer verd, du vil begynne å forstå at du kan det du vil, du må bare ville det nok og slutte å ville høre på hva andre mener.

  • Stopp med å søke perfeksjon.

Perfeksjon finnes ikke! Når du mener det er perfekt, kan der alltid gjøres noe litt bedre! Derfor slutt å gå etter det perfekte. Gå etter det som gjør deg glad og tilfreds på et hvert område i livet ditt.

  • Stopp med å fokusere på det du IKKE ønsker.

What you see is what you get! Start med å se for deg det du ønsker. Se for deg ting skje. På den måte vet du når du skal reagere underveis, for du har jo sett det! Så enkelt er det. Nå tenker du, jeg vet jo ikke hva jeg ønsker. JO det gjør du, du må bare tørre å tenke på det! Tro meg, du blir gladere og får mye mer av det du ønsker inn i livet ditt.