Takk for en fantastisk dag den 8. juni 2015. Jeg håper du likte det, men mest av alt håper jeg du fikk noe brukbar viden og inspirasjon, som du kan bruke til å skape mer arbeidsglede.

Her har du noen materialer fra dagen, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mer inspirasjon om arbeidsglede. Artiklene er på dansk, men jeg er sikker på du klarer og få med deg budskapene allikevel.

Glade hilsner

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

FEEDBACK

Jeg vil sette stor pris på om du kan bruke to minutter på å gi meg litt feedback. Ved å fyllet ut skjemaet kan du fortelle meg hva du mener om opplegget jeg hadde – der er kun 6 spørsmål. Jeg vil sette stor pris på din tilbakemelding. Takk skal du ha.

PRESENTASJON

Her kan du hente presentasjonen jeg brukte hos dere som en pdf-fil.

ARTIKLER

Her finner du ulike artikler til inspirasjon. De er på dansk, men jeg er sikker på du klarer å lese og forstå innholdet. Har du bruk for ytterligere er du alltid mer enn velkommen til å kontakte meg. Da skal jeg prøve å hjelpe deg best mulig.

LEDERE – Ha tid til medarbeiderne dine

10 måter du kan motivere medarbeiderne dine på

Derfor skal vi have “fri” tid på jobben

Engasjerte medarbeidere – Betyr de noe for bunnlinjen?

VIDEOER

BILDER FRA DAGEN