Arbeidsglede & Prestasjonscoach til leie

Når Norge åpner helt opp igjen må du og dine medarbeidere være topp-motiverte, engasjerte og klar.

Det kan jeg hjelpe dere med!

Som så mange andre må jeg endre min tilgang til jobben min om dagen. Å holde foredrag og kurs er ikke lengre mulig med dagens restriksjoner. Derfor ønsker jeg å bruke min ledige kapasitet på noe som vi alle har bruk for i tiden fremover. Nemlig mentalrobusthet skapt gjennom høy grad av arbeidsglede, motivasjon og engasjement.

Det du vanner er det som gror!

Når startskuddet går til operasjon gjenåpning av Norge må alle medarbeidere helst være motiverte og klare til å kick-starte salget for å vinne kundene raskt tilbake. Men dette skjer mest sannsynlig ikke automatisk. Mye vil være endret og mye vil stadig endre seg og i slike tider er det viktig å støtte og utvikle medarbeiderne i hverdagen deres.

Utvikling av medarbeidere er dog ofte det som spares bort i nedgangstider. Men i nedgangstider er mentalrobusthet, arbeidsglede og motivasjon helt sentral og viktig. For produktiviteten og effektiviteten må jo holdes oppe.

Jeg vil derfor klart anbefale deg og dere å velge en annen strategi denne gangen. Å velge utvikling til, slik at dere vinner kampen om kundene for konkurrentene gjør det.

Ekstraordinære tider krever ekstraordinære tiltak

Mere arbeidsglede, motivasjon & engasjement

Å bygge mentalrobusthet krever innsikt og trening. Mens dere holder på med deres kjernekompetanse, vil jeg hjelpe med å utvikle systemer innen arbeidsglede, motivasjon og engasjement som vil skape mentalrobusthet og et konkurransefortrinn. Etter en periode med oppbygging av verktøykasse og trening, vil dere kunne jobbe mer selvstendig med dette.

Føler dere at dere kan dra fordel av litt hjelp til å utvikle arbeidsgleden og motivasjonen i bedriften deres har jeg verktøykassen med gode tiltak?

Nå kan dere leie meg på time, dags, ukes og månedsbasis. Helt etter ditt behov og hva du ønsker å lære, trene og implementere.

Jeg har erfaringen med å skape glede, motivasjon & engasjement gjennom et høyt antall foredrag, workshop og kurs gjennom årene. Jeg har mange 1000 timer i bagasjen som trener innen idretten og utallige mental trening og coaching-timer for ledere og medarbeidere.

Dette kan jeg blant annet bistå med

Helt sjef! Lederstøtte innen prestasjons-utvikling, arbeidsglede, motivasjon og engasjement. Hvordan motivere og lede seg selv og medarbeidere til økt handlekraft og produktivitet og dermed bli Helt sjef!

Salgstrening/coaching, Hvordan være motivert, handlekraftig & produktiv? Hvordan bygge et «vinnende» tankesett?

Måle arbeidsglede og skape skreddersydde opplegg.

Bygge arbeidsglede-verktøykasse – Foredrag, workshop og trening av medarbeidere i å jobbe aktiv med å øke arbeidsgleden.

Bistå HR-avdelingen med å bygge verktøykasse innen prestasjons-utvikling, arbeidsglede, motivasjon og engasjement.

Harstad Sparebank har samarbeidet nært med Henrik Mærsk i forbindelse med utviklings- og endringsprosesser. Hans bidrag som Coach har vært viktig for oss. Henriks metodiske tilnærming og gode pedagogisk ferdigheter har gjort en stor forskjell. Prosessene har for oss vært svært nyttige, på individ-, team og bedriftsnivå. Hans dialog med oss har hele tiden vært preget av humør og klar tale.

Vi går inn i en fase av et lederutviklingsprogram, hvor det er handling der skal skapes, ledelse i praksis. Vi ønskede oss en praktisk tilnærming til det å være leder. Gode eksempler fra sin egen trenerjobb som jeg tror mange kjente seg igjen i. Viktig å utfordre lederne og bak det hele ligger verdsettende lederskap i en lærende kommune. 

Jeg vil absolutt anbefale Henrik. Henrik er frisk i språket, litt uvant for noen, men tydelig og motiverende stil. Gode observasjoner som grunnlag for de uttalelser han kommer med. To the point. Flere ledere har spurt om de kan bruke Henrik videre, de gir gode tilbakemeldinger.

Henrik setter fingeren på viktige elementer som skal være til stede for at en virksomhet skal blomstre, nemlig arbeidsglede, finne glede i arbeidet du gjør. Gjennom gode visuelle eksempler fokuserer han på hva som kan være arbeidsglede, til inspirasjon for alle og enhver. Og ikke minst: han ansvarliggjør MEG for MIN arbeidsglede.

Muligheter & Pris

Vi kan enda ikke møtes mange i lag, men det betyr ikke at utviklingen trenger å stoppe opp. Nå er tiden moden for å gi deg selv og dine medarbeidere muligheten til å jobbe med seg selv og i små grupper. Med prestasjonscoach til leie vil du og dine medarbeidere lære nytt, bli utfordret og ikke minst bygge opp prestasjoner. Dere vil bli selvstendige ambassadører og trenere i å skape og vedlikeholde arbeidsglede, motivasjon & engasjement og bli mer produktive og effektive og raskere vinne hverdagen og kundene tilbake.

Leie kan gjøres på time, dags, ukes eller månedsbasis. På denne måten kan dere få fleksibel tilgang til min viden og hjelp. Om det er 1:1 og/eller i grupper/teams.

Priser for Prestasjonscoach til leie er fra 750 kr ex. mva. pr. time. Minimum leie er en hel dag. Vi finner og skreddersyr selvfølgelig den beste løsningen til deres behov!

Uforpliktende prat?

Er du nysgjerrig på dette og interessert i å høre mer om hvordan du skaper fremgang i nedgangstider eller på hvordan dette kan bli hos dere, da er det bare å kontakte meg for en uforpliktende prat.

Ring eller skriv til Henrik Mærsk på 94783429 eller henrik@merefremgang.no