Det startet med en tanke om å få litt mer arbeidsglede i en enkelt barnehage og har nå blitt til et ønske om å dele viten om dette viktige emnet med alle ansatte ved barnehager og skoler på Nøtterøy
. Foredraget “Glade arbeidsplasser er fremtidens vinnere” handler om den siste nye viten fra forskningen om arbeidsglede, hva er det, hvorfor er det viktig og hvordan skaper man arbeidsglede?.

Ønsker du å skape en arbeidsplass der ingen ønsker å gå hjem ifra er dette plassen at være tirsdag d. 19 januar 2016 fra kl. 18.00 – 20.00.

 

“God, ryddig og profesjonelt samarbeid. De ansatte har gitt en meget god tilbakemelding på innhold og form på foredraget!”

Rolf Peder Lundh, Rektor Fevang skole i Sandefjord

 

Foredrag_zoom_person som flirerArbeidsglede – Hva er det og hvordan skaper man det?

Studier viser at glade arbeidsplasser gjør det veldig mye bedre enn triste og ulykkelige arbeidsplasser. De skaper bedre resultater, innfrir målene deres raskere, har lavere sykefravær og håndterer endringer og innovasjon bedre.

Men hvordan blir vi gladere på jobben? Hva krever det å skape en glad arbeidsplass og et godt og fruktbart arbeidsliv?

I dette foredrag om arbeidsglede vil du med utgangspunkt i forskningens resultater få svaret på disse spørsmålene.

Dere vil få:

  • Viden og inspirasjon omkring arbeidsglede (Jeg arbeider 100% forskningsbasert)
  • Enkle og praktiske verktøy til å skape arbeidsglede og dermed mindre stress på jobben
  • Energi og motivasjon til å gjøre noe med arbeidsgleden. Uansett hvor glade man er kan man alltid løfte seg litt
  • Litt moro og fliring samt en god felles opplevelse 😉

Skal deres arbeidsplass også være en gladere arbeidsplass?

Meld deg og kollegaene dine på foredraget allerede i dag og ta det første steget til å bli en gladere arbeidsplass der ingen ønsker å gå hjem ifra.

Dato: Tirsdag d. 19 januar 2016

Vi har plass til 140 personer. Blir der flere enn det holdes der et foredrag ekstra torsdag 21 januar samme tid. Per i dag er der drøye 100 påmeldte

report addresses these issues, not only as isolated health generic viagra online for sale Penile implants.

.

Tid: Kl. 18.00-20.00

Sted: Teigar ungdomsskole. Gratis parkering.

Pris: Kun 199,- + mva. per person. Dere melder på det samlede antall fra deres arbeidsplass og mottar en faktura fra meg.

Ekstra tilbud til spesialpris

Gjennom et super enkelt spørreskjema kan vi måle arbeidsgleden på din arbeidsplass som den er nettopp nå. Det foregår på den måten at dere, et par uker i forkant av foredraget, får tilsendt et link til en 100% anonym undersøkelse som tar 2 min. å fylle ut. I etterkant av foredraget får hver avdeling/arbeidsplass en times individuell oppfølgning, der vi gjennomgår resultatene av undersøkelsen og prater om hvilke tiltak dere med fordel kan gjøre for å løfte arbeidsgleden til nye høyder.

Ca. to måneder etter foredraget får dere igjen undersøkelsen tilsendt og svarer på nytt. På denne måten kan vi måle om der er skjet noe med arbeidsgleden. Vi kan tilpasse ytterligere tiltak og dermed sikre at dere hele tiden gjør de rette tingene for å skape en gladere arbeidsplass.

Denne undersøkelsen koster kr. 1500,- + mva. pr. barnehage/skole.

Her kan dere se et eksempel på undersøkelsen.

Når dere melder dere på foredraget skriver dere blott om dere er interesserte i dette tilbudet.

Påmelding

Du kan melde dere til foredraget her inntil senest fredag d. 11 desember 2015. Det eneste du skal gjøre er å skrive navnet på barnehagen eller skolen og antallet dere kommer fra hvert sted. Husk også påmelding til arbeidsgledeundersøkelsen om dere ønsker dette.

Der vil bli enkel servering.

Har dere spørsmål om foredraget og/eller arbeidsgledemålingen er dere velkomne til å kontakte meg på tlf. nr. 94783429 eller på mail her.