Tak for en fantastisk dag i Borbjerg d. 22 oktober. Jeg håber du syntes det var spændende og interessant, men mest af alt håber jeg du fik noget brugbar viden og inspiration, som du kan bruge til at skabe mere arbejdsglæde.

Her har du nogen materialer fra dagen, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mere inspiration om arbejdsglæde. Noen av artiklene er på dansk og er skrevet af min partner Alexander og andre er på Norsk, skrevet af mig, men jeg er sikker på du klarer og få med dig budskaberne selv om det er norsk.

Har du lyst til at fortælle andre om foredraget sætter jeg stor pris på at du gør det. Jeg lever af at andre anbefaler mig hvilket betyder at din anbefaling til andre vil betyde meget for mig.

Glade hilsener

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

FEEDBACK

Jeg vil sætte stor pris på om du kan bruge to minutter på at give mig lidt feedback. Ved at fylde ud skemaet kan du fortælle mig hva du mener om oplægget jeg havde for Jer – der er kun 6 spørsmål. Jeg vil sætte stor pris på din tilbagemelding. Tak skal du have for hjælpen.

PRÆSENTATION

Her kan du hente præsentationen jeg brugte hos Jer som en pdf-fil.

ARTIKLER

Her finder du forskellige artikler til inspiration. Nogen er på dansk, nogen på engelsk og nogen på norsk, men jeg er sikker på du klarer at læse og forstå indholdet. Har du brug for yderligere er du altid mere end velkommen til at kontakte mig. Så skal jeg prøve at hjælpe dig bedst mulig.

Produktivitet – Hvordan får vi gjort mer?

Hvorfor glade medarbeidere er 12% mer produktive

Martin Banck: 30 timers arbejdsuge i Toyota Center Göteborg – Video

Effekten av pauser

Den overraskende sannheten om hva som motivere oss – Video

5 morsomme, anderledes og effektive måder at rose på

Gjør noget godt for andre og bliv gladere på jobbet

Derfor skal vi have “fri” tid på jobben

Engasjerte medarbeidere – Betyr de noe for bunnlinjen?

En til to gange i måneden sender jeg ud et nyhedsbrev hvor jeg deler forskellig viden om arbejdsglæde, samarbejde og målsætning, motivation og mindset. Vil du have tips direkte i din indboks kan du skrive dig op til at modtage det ude i høyre side her på hjemmesiden. Det er selvfølgelig på norsk, men du vil helt sikkert forstå meget mere end du selv tror. Prøv det – du kan altid slette det igen 😉

VIDEOER