Takk for en fantastisk kveld d. 19/1-2015. Jeg håper du likte det, men mest av alt håper jeg du fikk noe brukbar viden og inspirasjon, som du kan bruke til å skape mer arbeidsglede.

Her har du noe materialer fra foredraget, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mer inspirasjon om arbeidsglede.

Glade hilsner

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

FEEDBACK

Jeg prater om viktigheten av feedback i foredraget og jeg vil sette stor pris på om du kan bruke to minutter på å gi meg litt feedback. Ved å fyllet ut skjemaet kan du fortelle meg hva du mener om foredraget – der er kun 6 spørsmål. Jeg vil sette stor pris på din tilbakemelding. Takk skal du ha.

PRESENTASJON

Her kan du hente presentasjonen jeg brukte i foredraget som en pdf-fil.

VIDEOER

Hva dreper arbeidsgleden? Undersøkelse

Som jeg nevnte har jeg satt i gang en stor undersøkelse om hva som dreper arbeidsgleden hos norske arbeidstakere. Jeg har per i dag ca. 400 svar, hvilket er veldig bra. Siden første del-mål er 1000 svar og hovedmålet er 5000+ svar er der litt å gå på.

Jeg håper derfor du har lyst å bruke noen minutter på å svare på undersøkelsen.

Har du lyst å dele undersøkelsen(bare å dele linken fra web-browseren) med venner, bekjente og andre er du mer enn velkommen til det. Det vil hjelpe helt enormt og gjøre det mulig å komme nærmere målet.

Takk for hjelpen.