Takk for en fantastisk kveld på torsdagen. Jeg håper du likte det, men mest av alt håper jeg du fikk noe brukbar viden og inspirasjon, som du kan bruke til å skape mer arbeidsglede.

Her har du noen materialer fra dagen, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mer inspirasjon om arbeidsglede.

Har du lyst å fortelle andre om foredraget setter jeg stor pris på at du gjør det. Jeg lever av at andre anbefaler meg hvilket betyr at din anbefaling til andre vil bety mye for meg.

Glade hilsner

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

FEEDBACK

Jeg vil sette stor pris på om du kan bruke to minutter på å gi meg litt feedback. Ved å fyllet ut skjemaet kan du fortelle meg hva du mener om opplegget jeg hadde – der er kun 6 spørsmål. Jeg vil sette stor pris på din tilbakemelding. Takk skal du ha.

PRESENTASJON

Her kan du hente presentasjonen jeg brukte hos dere som en pdf-fil.

ARTIKLER

Her finner du ulike artikler til inspirasjon. Noen er på engelsk og noen på norsk. Har du bruk for ytterligere er du alltid mer enn velkommen til å kontakte meg. Da skal jeg prøve å hjelpe deg best mulig.

Hvorfor glade medarbeidere er 12% mer produktive

Martin Banck: 30 timers arbejdsuge i Toyota Center Göteborg – Video

Effekten av pauser

Den overraskende sannheten om hva som motivere oss – Video

Derfor skal du feste og feire når du laver feil og fiaskoer

5 ting som skaper arbeidsglede i praksis

Engasjement må gå begge veier. Hvorfor det ikke går å si opp folk og forvente resten forblir engasjerte.

Når tilfredsheten kommer i veien for gleden

Din arbeidsglede er ditt ansvar! Slik får du det til

Derfor skal vi rose innsats fremfor resultater

En til to ganger i måneden sender jeg ut et nyhetsbrev der jeg deler ulik viden om arbeidsglede, samarbeid og målsetning. Vil du ha tipp direkte i din innboks kan du skrive deg opp til å motta det ute i høyre side.

VIDEOER

Hva dreper arbeidsgleden? Undersøkelse

Som jeg nevnte har jeg satt i gang en stor undersøkelse om hva som dreper arbeidsgleden hos norske arbeidstakere. Jeg har per i dag ca. 400 svar, hvilket er veldig bra. Siden første del-mål er 1000 svar og hovedmålet er 5000+ svar er der litt å gå på.

Jeg håper derfor du har lyst å bruke noen minutter på å svare på undersøkelsen.

Har du lyst å dele undersøkelsen(bare å dele linken fra web-browseren) med venner, bekjente og andre er du mer enn velkommen til det. Det vil hjelpe helt enormt og gjøre det mulig å komme nærmere målet.

Takk for hjelpen.