7 vaner der får deg til å se feil som læringsmuligheter


Vi går rundt i flokk og flokkes om de samme tingene. Vi deler de samme meninger, fordi det er korrekt og kanskje føles trygt. Vi er en del av en grå masse hvor middelmådighet ofte blir utfallet. Vi er flok-dyr uten en egentlig misjon, vi bare tilpasser oss noe vi egentlig ikke står for, eller i hvert fald noe vi ofte ikke egentlig ønsker å assosiere oss med.

Mange skulle ønske de kunne «være mer seg selv», stå for ting der betyr noe for dem liksom og ikke glide inn i mengden av «korrekte» meninger.

Hva er smartest, normen der tilpasser flertallet eller normen der «får hjertet ditt til å synge»? Svaret på det er for de fleste entydig og samtidig uhåndterbar.

Vi hører det nesten overalt. Jeg møter det selv hos mange i hverdagen og har selv vært der. Mennesker der innerst inne har et brennende ønske om å kunne være ekte, ærlig og lidenskapelig omkring det de er opptatt av, men har veldig vanskelig ved å være det.

Hvorfor er det så vanskelig å stå for noe da?

Ja, det er nok veldig forskjellig fra person til person. Dog tror jeg der er noe å hente for oss alle om vi ønsker det.

Sådan blir du en ærlig optimist

Uansett om det handler om individuell eller kollektiv utvikling på flere eller enkeltstående hendelser er disse 7 vaner essensielle.

  1. Øk din bevissthet
  2. Fokuser på muligheter
  3. Skap balanse
  4. Finn din drivkraft
  5. Ta det fulle ansvar
  6. Oppretthold et positivt fokus
  7. Involver for å skape Fremgang

Lærer du å mestre disse 7 vaner vil du oppleve at Fremgangen du ønsker føles som om den kommer av seg selv og det hele blir som en lek. Det blir som når barn bygger med Lego. De bare bygger og bygger og plutselig; se på denne, den er cool og blev akkurat som jeg ønsket den. De bygger med lidenskap, de ser muligheter, de øker bevisstheten når de går, de tar virkelig ansvar for prosessen og har til de grader et positivt fokus.

Se på livet ditt, jobben din eller hva det måtte være som Legoklosser og bygg som et barn.

Hvert prinsipp skal hjelpe deg med å ta beslutninger og overvinne hindringer på veien mot Fremgang.

7 vaner der vil hjelpe deg på vei

Hvem er du i dag og hvem du ønsker å være? Øker du bevisstheten på ulike områder i livet ditt, privat som på jobb, vil det hjelpe deg med å finne inn til kjernen av det som er viktig for deg, det som betyr noe for deg. Du vil bli mer målrettet, du vil oppleve mer drive, du vil utstråle bedre attityde og selvtilliten din vil øke. Du vil nå kunne fokusere mer på muligheter med et åpent sinn. Du vil innse at fortiden og nåtiden ikke har noe å si for fremtiden, for nå er du mer mål fokusert. Du vet hvem du ønsker å være og hvor du ønsker å være. Dine overbevisninger blir nå positive og peilemerker for hvor du vil og du vil oppleve at du navigere hen imot noe fremfor vekk i fra noe, du vil være mer mulighetsorientert. Du vil nå være bedre i stand til å finne den balanse der er så viktig for å ta de rette beslutninger. Du vil oppleve harmoni mellom tanke og handling på en ny måte. Din indre drivkraft blir nå tydeligere og tydeligere, hensikten med det hele står mye klarere for deg enn tidligere. Du er mer tilstede og omverdenen vil starte å se deg som mer lidenskapelig og inspirerende enn før. Denne tilstedeværelse og lidenskap får deg til å ta mer ansvar, den får deg til å velge DIN respons i ulike situasjoner. Dette vil føles som frihet og det vil bety du former livet ditt, på alle områder, mye mer hensiktsmessig enn tidligere. Negativ blir til positiv og dine vurderinger vil bringe deg hen imot den suksess du ønsker deg.

Flokken er nå på vei mot å bli et medlem mindre og verden i gang med å bli en ærlig optimist rikere! For å komme helt bort fra flokken må du opprettholde et positivt fokus på det du ønsker deg, den dominerende tanke må fortsatt være på det du ønsker deg, de dominerende tanker er din ledestjerne. Du vil nå slå på autopiloten, fordi du påvirker underbevisstheten din på en kraftfull måte, nemlig med konstruktive tanker. Fra nå av velger du selv hvem du vil ha omkring deg, hvem vil du involvere i forhold til å skape den utvikling der er viktig for deg.

Når du har jobbet litt med disse 7 vaner, vil du stå sterkere, være mere genuin og mere ærlig. Du er da hva jeg kaller en ærlig optimist

GMP then induces calcium to leave the corporal smooth generic cialis enhancer) and (6) availability, may critically influence the.

. Ekte så det holder. Lidenskapelig som bare det. Du er på din egen misjon.

BONUS:

Brenn for noe eller brenn ut!

Et av de kjennetegn der er ved suksessfulle mennesker, mennesker der står utenfor flokken, er at de brenner for noe. Ting de involvere seg i har en årsak, en dypere mening. Hvorfor de gjør hva de gjør står lysende klart for dem. De tolker virkeligheten på sin måte (som alle andre), forskjellen er blott at de skaper deres egne handlinger på den virkelighet, de gjør den virkelig. Deres bevissthetsnivå er høyere enn gjennomsnittet og blant annet derfor brenner lidenskapelige mennesker sjeldnere ut! Suksessfulle mennesker gir litt mer faen.

Nå er tiden kommet, også for deg, til å gi litt mer faen! Tiden er kommet til å finne frem til det du brenner for, til å gjøre mer av det du tror på!

 

Side 7

 

Optimister vinner over pessimister

«Enhver feil er en ny læringsmulighet» har Bill Gates engang sakt. Når du skal i gang med å gjøre noe du aldri har gjort før er det nok den beste setningen du kan ha med deg på veien.

Hvis alle mennesker så sine feil som læringsmuligheter, så ville verden være et absolutt fantastisk sted å være, for det vil medføre flere glade mennesker og mer handlekraftige mennesker!

I den verden vinner optimister over pessimister! How cool is that?

Ærlige optimister gir litt mer faen. Deres tankesett er litt annerledes. De tør å se feil som en mulighet til å lære nytt og bryr seg mindre enn de fleste om hva alle andre tenker om det. Se det er en gave som ville være alle forunt!

Vi trenger flere ærlige optimister! Fordi de er ekte og lidenskapelige. Fordi de bidrar positivt til verden og folk rundt seg.

Nå er vi stille og rolig på tur til å lage en ny flokk av ærlige optimister!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *