Da er vi ferdige med foredraget. Jeg har hatt det veldig gøy og det har vært spennende å møte så mange nye og nysgjerrige mennesker.

Jeg hadde satt stor pris på om du kunne gi meg lidt feedback på din totale opplevelse av meg. Det tar deg ikke mer enn 2 minutter. Skriv gjerne noen ord i kommentarer om du vil. Jeg lever av gode referanser og vil bli takknemlig om du ville skrive noen ord om opplevelsen med meg og innholdet i foredraget.

Takk!

Presentasjonen

Her finner du presentasjonen fra foredraget.

Motivasjon og arbeidsglede rett i innboksen

Jeg er blitt nominert til årets motivasjonsblogger til næringslivet i 2015. Det er jeg selvsagt veldig stolt av. Det betyr at det jeg skriver betyr noe for noen.

Kanskje det kan bety noe for deg også?

Jeg skriver løpende innlegg om arbeidsglede, målsetning, motivasjon, mindset og annet.

Du kan få alt dette rett i innboksen din gjennom nyhetsbrevet mitt, om du ønsker det.