Takk for en fantastisk dag d. 3 januar 2018. Jeg håper du likte foredraget, men mest av alt håper jeg du fikk noe brukbar viden og inspirasjon, som du kan bruke til å skape mer arbeidsglede der du jobber.

Her har du noen materialer fra dagen, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mer inspirasjon om arbeidsglede.

Har du lyst å fortelle andre om foredraget setter jeg stor pris på at du gjør det. Jeg lever av at andre anbefaler meg hvilket betyr at din anbefaling til andre vil bety mye for meg.

Glade hilsner

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

FEEDBACK

Jeg vil sette stor pris på om du kan bruke to minutter på å gi meg litt feedback. Ved å fylle ut skjemaet kan du fortelle meg hva du mener om opplegget jeg hadde – der er kun 6 spørsmål. Jeg vil sette stor pris på din tilbakemelding. Legg gjerne ved navnet ditt om jeg får lov å bruke din feedback når andre spør hva kundene mine sir. Takk skal du ha.

PRESENTASJON

Her kan du hente presentasjonen jeg brukte hos dere som en pdf-fil.

VIDEOER

Her er noen videoer til inspirasjon.

Hva dreper arbeidsgleden? Undersøkelse

Jeg har satt i gang en stor undersøkelse om hva som dreper arbeidsgleden hos norske arbeidstakere. Jeg har per i dag ca. 500 svar, hvilket er veldig bra. Siden første del-mål er 1000 svar og hovedmålet er 5000+ svar er der litt å gå på.

Jeg håper derfor du har lyst å bruke noen minutter på å svare på undersøkelsen.

Har du lyst å dele undersøkelsen(bare å dele linken fra web-browseren) med venner, bekjente og andre er du mer enn velkommen til det. Det vil hjelpe helt enormt og gjøre det mulig å komme nærmere målet.

Takk for hjelpen.

Her finner du E-boken Arbeidsglede i nedgangstider som du kan laste ned GRATIS.