Takk for et par gode timer i Tønsberg d. 5/3-20. Jeg håper du likte foredraget, men mest av alt håper jeg du fikk noe brukbar innhold og inspirasjon, som du kan bruke til å skape mer arbeidsglede i hverdagen der du jobber.

Her har du noen materialer fra dagen, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mer inspirasjon om arbeidsglede.

Har du lyst å fortelle andre om foredraget setter jeg stor pris på at du gjør det. Jeg lever av at andre anbefaler meg hvilket betyr at din anbefaling til andre vil bety mye for meg. Har du og bedriften din lyst å vite enda mer om å skape arbeidsglede stiller jeg naturligvis gladelig opp og hjelper dere.

Glade hilsener

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

PRESENTASJON

Her kan du hente presentasjonen jeg brukte hos dere som en pdf-fil.

VIDEOER

Her er noen videoer til inspirasjon.

Her finner du E-boken leder- og medarbeiderskap når folk sitter på ulike lokasjoner om det kan ha din interesse.

Her finner du E-boken Arbeidsglede i nedgangstider som du kan laste ned GRATIS.