Ledelse med glede – Et fantastisk brev fra USAs visepresident


Det her er et memo som den amerikanske visepresident Joe Biden sendte til sine medarbeidere i 2014 og det er intet mindre end FANTASTISK.

Joe_biden

Her er hele tekst:

“Til mitt vidunderlige personale,

Jeg vil gjerne bruke et øyeblikk på å gjøre noe helt klart for alle. Jeg forventer ikke, og ønsker ikke heller, at noen av dere går glipp av eller ofrer viktige forpliktelser i familien til fordel for jobben.

Familieforpliktelser inkluderer, men er ikke begrenset til, bursdager, bryllupsdager, brylluper, religiøse seremonier som første nattverd eller bar mitzvah, translokasjoner og tøffe tider som sykdom eller dødsfald i familien.

Det er veldig viktig for meg. Faktisk vil jeg gå så langt som til å si, at hvis jeg oppdager at du jobber sammen med meg, mens du går glipp av viktige familieplikter, vil det skuffe meg veldig

erectile dysfunction usually occurs as a consequence of viagra for sale Development Board of Malaysia and the New England.

. Det har vært en uskreven regel siden mine dage i senatet.

Tak for alt det harde arbeid.

Sincerely,

Joe.”

Der er især 3 grunner til, jeg er DIGGER det brevet:

  1. Han viser sitt personale, at det er OK (enda forventet) at de prioriterer viktige ting i familien over jobben.
  2. Han starter brevet med “Til mitt vidunderlige personale.” Her er tydeligvis en leder, som verdsetter og holder av sin stab.
  3. Når en leder påskjønner sine folk og gir dem tid til familien bliver de gladere – og glade medarbeidere er mere produktive. Han er også med til at bekjempe den stigende overarbeid-kultur man ser mange steder, især i USA.

Og når man tenker på de tap Joe Biden har lidt i sin egen familie, bliver brevet enda mer fantastisk. Han mistet sin kone og datter i et biluhell for mange år siden og hans eldste sønn døde av kreft siste år.

(Blogg med inspirasjon fra min partner Woohoo INC)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *