Målsetning: Slik gjør du når du ikke føler for å gjøre noe som helst


Suksess, på alle områder i livet, skaper du gjennom å gjenta små tiltak igjen og igjen dag etter dag.

«Alle de små handlinger du gjør hver eneste dag er ikke så små når du ser på og innser den innvirkning de har på livet ditt. Når du legger alle de små tiltakene sammen vil du oppleve, at de tingene du gjør kontinuerlig, om og om igjen, faktisk er livet ditt og dermed resultatene dine. Derfor mener jeg, at gir du ditt fulle engasjement og dedikasjon, hver dag, til de tingene du ønsker å oppnå, ja da vil du før eller siden nå i mål.»

Så enkelt og så vanskelig.

Her skal jeg gi deg noen tanker rundt hva du med fordel kan gjøre for å få noe gjort på disse dagene

e.g. making beds,men aged 40 and above, the highest proportion, consider How long does cialis take to work?.

.

Når virkelighetsbildet er forvrengt

Jeg ser igjen og igjen at der er «en overveiende sannsynlighet for at der er en realitets forvrengning mellom det vi forteller andre vi gjør og det vi i virkeligheten gjør.» Dette er en viktig innrømmelse å gjøre, for når dagen er gått, er det opp til deg å huske på de resultater og konsekvenser handlingene dine har. Tar du tingene fremover eller stagnere du? Gjør du tingene vanskeligere for deg selv enn nødvendig?

For å «hjelpe deg med å se hvilke aktiviteter du egentlig gjør» er det smart kun å jobbe med tre målsetninger per uke. Disse tre målene kan være hva som helst du ønsker å oppnå, men må være ting du kan synliggjøre og handle på gjennom uken.

Det bør være mål som kan få deg til å re-fokusere din oppmerksomhet, som kan hjelpe deg til å snevre inn og prioritere oppgaver.

Disse målene kan variere fra uke til uke, men med alle de andre tingene som trenger tiden din for å bli gjennomført, er tre mål ofte gjennomførbare.

Å synliggjøre disse målene er likeledes viktig. Du kan med fordel ha disse tre målene skrevet ned på en lapp som er synlig for deg til enhver tid. Gir du deg selv muligheten til å sjekke målene dine og handlingene dine løpende hver dag, øker du sannsynligheten for å nå i mål. Alle disse små målene og små umiddelbare likegyldige handlinger er faktisk ekstrem viktige i det lange løpet. De er minst like viktige som dine langsiktige mål. Ja faktisk er de viktigere. Det er helt sentralt at du holder disse målene synlige. Du kan oppnå mye i livet gjennom å gjøre små daglige tiltak. Husk dog på samtidig å holde dine overordnede mål top of mind. Det skaper glede, motivasjon og lyst til mer, når du løpende ser du kommer fremover og tettere på å innfri målene dine.

Skuffelser er en del av livet

Er du metodisk i tilgangen din øker du sjansen for å nå målene dine. Du er nød til å være klar. Klar til å ta, de til enhver tid nødvendige mentale og fysiske skrittene. Blir du distrahert av andre mennesker eller ting, av en kropp som er trøtt og sliten eller av hva det enn måtte være, kan det være vanskelig å nå målene dine, for da blir tiltakene et ork og da kommer du ingen vei, da stagnere du.

Når det er sagt, er der tidspunkter der målene vi setter for oss selv ikke umiddelbart kan nåes, av ulike årsaker. Det er i disse tider vi innser hvem vi egentlig er. Hvordan du håndtere skuffelser i livet, vil ofte avgjøre, hvordan du til slutt vil oppnå suksess med målene du setter deg.

Skuffelser viser seg å være et mye større tegn på fremtidig suksess enn alle små mål du innfrir på veien. Jeg vil minne deg på at det er helt uunngåelig ikke å miste motet underveis i livet. Der vil helt sikkert være dager der alarmklokken ringer og du mest av alt har lyst til å snu den andre siden til å ta en time til under dynen. Dager der du ikke ønsker å se jobben i øynene, dager du ikke ønsker å se virkeligheten i øynene.

Det er derimot på disse dagene din virkelige karakter og dedikasjon kommer frem og tar over
. Så lenge målene du setter deg er viktige nok vil du ha lettere ved å la deg styre av denne karakteren og dedikasjonen enn av følelsene der og da.

Der har vært utallige av situasjoner og tilfelle i livene våre der vi ikke følte noe for å gjøre hva som krevdes av oss. Men fordi vi engasjerte oss og brydde oss om oppgaven vi skulle gjøre, dro vi oss selv ut av sengen og fikk tingene gjort. Etterpå hadde vi det naturlig nok bra med oss selv og var særdeles fornøyd med vi faktisk gjorde det.

Suksess faller ikke ned i fanget til folk. Suksess kjemper mennesker konstant for å få. Suksess er på mange måter en dynamisk sak. Det betyr ulike ting på ulike tidspunkter for ulike mennesker.

For å være oppriktig suksessfull, som venn, kollega, mann, pappa, ja som hva som helst, må du være villig til å jobbe for å bli det. Du må forbli dedikert til dine ønsker og handlinger uansett omstendigheter.

Det er slik at motivasjon kommer av suksessfulle handlinger og ikke den andre veien rundt. Desto mer mening ting gir, desto mer motivert og dedikert ser det ut til vi mennesker blir. Når du gjør de tingene du trenger å gjøre, når du trenger å gjøre dem, vil du oppleve at tiden der du kan gjøre de tingene du ønsker å gjøre, når du ønsker å gjøre dem kommer mye raskere enn ellers.

Det er når den tilstanden inntreffer du blir suksessfull!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *