Slik kan du skape positive vaner og spre glede

Du har det sikkert som mennesker flest

Precautions, and warnings that, in the majority of cases, notthey can negatively impact on the ability to guide and sullâ use of machines in amoxil.

Du har noen ting du virkelig gjerne vil gjøre mer, men du sliter med å få det til. Du har en masse tanker og ideer, men får ikke riktig endret mønstrene og vanene som skal sikre at du får gjort mer av det du tror på og ønsker.

Prøv en gang å overveie dette.

Hvilken personlig vane vil du virkelig gjerne endre? Hjemme, på jobb eller helse relatert. Your choice.

Mens du gjør det skal jeg skrive noen linjer som mest sannsynlig kan hjelpe deg i mål.

Eliminere unnskyldninger med regler

Psykologer sir at nøkkelen til å skape positive vaner handler om å endre og redusere de små unnskyldninger du ofte bruker. Som å tillate deg selv å «snakke» deg ut av å trene, ikke å bruke tiden sammen med dem du virkelig ønsker å være sammen med eller å være litt mer takknemlig hver dag og faktisk huske å anerkjenne dette gjennom å skrive det ned.

Vi har alle våre unnskyldninger. Kunsten er å innrømme dem og gjøre noe konstruktivt med dem.

En av måtene du kan komme utenom dette på er gjennom å sette opp et sett av enkle regler for deg selv, å gjøre det vanskeligere for deg selv å ta dårlige beslutninger bort. Dette gjør du faktisk allerede, men helt uten å innse det.

Du har helt sikkert en regel om at du ikke kjøre om du har drukket en gjenstand med alkohol. En regle om at du ikke sjekker e-posten din før lunsj eller at du trener alltid før middagen eller på morgenen.

Av disse regler kommer fornuftige og gode resultater.

  • Når du ikke kjører etter du, har drukket blir du ikke til fare for andre mennesker i trafikken.
  • Du blir mer produktiv på morgenen på jobb og det resultere i at du totalt sett får gjort mer av det du planlegger.
  • Du har det godt med deg selv fordi du får trent og du får dermed mer overskudd. De regler du allerede har hjelper deg allerede, uten du sikkert er helt bevisst om hvorfor det skjer.

Bli optimisten og gledessprederen

På samme måte som reglene oppe, kan du lage regler som hjelper med å gjøre deg og dem rundt deg gladere også. Det er de nøyaktig samme mekanismer som må i spill her.

Si du ønsker å spre mer positivitet i teamet ditt på jobb, men mener du ikke vet hvordan du skal gjøre dette og derfor aldri får det gjort. Da kan du sette opp et par regler for deg selv.

For det første kan du, når du skal i møter, velge ut en eller flere kolleger du ønsker å glede og gjennom et simpelt «takk for…» kan du øke gleden hos både deg selv og den du takker. Som munner to må du huske at «takket» du gir må være offentlig. Andre må se og høre du gjør det.

Jeg har sett dette virke for mange, på mange arbeidsplasser når det først settes opp regler for å fokusere på å gjennomføre denne handlingen.

Tilbakemeldingene er at det blir lettere å gjennomføre ønsket en har og på denne måte bli en som påvirker arbeidsmiljøet positivt på arbeidsplassen.

Hva med deg? Skal du bli den som deler glede og positivitet med andre automatisk? Du kan om du vil!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *