Takk for noen fine timer sammen 6 november. Jeg håper du likte foredraget, men mest av alt håper jeg du fikk noe brukbar viden og inspirasjon, som du kan bruke til å kommunisere og skape mer arbeidsglede der du jobber.

Her har du noen materialer fra dagen, bl.a. slides, de videoer jeg viste og artikler med mer inspirasjon om arbeidsglede.

Har du spørsmål, ting du lurer på er du mer enn velkommen til å kontakte meg. Da skal jeg svare etter beste evne.

Har du lyst å fortelle andre om foredraget setter jeg stor pris på at du gjør det. Jeg lever av at andre anbefaler meg hvilket betyr at din anbefaling til andre vil bety mye for meg.

Glade hilsner

Henrik Mærsk

Henrik@merefremgang.no

PRESENTASJON

Her kan du hente presentasjonen jeg brukte hos dere som en pdf-fil.

VIDEOER

Hva dreper arbeidsgleden? Undersøkelse

Jeg har satt i gang en stor undersøkelse om hva som dreper arbeidsgleden hos norske arbeidstakere. Jeg har per i dag ca. 700 svar, hvilket er veldig bra. Men jeg ønsker gjerne fler.

Jeg håper derfor du har lyst å bruke noen minutter på å svare på undersøkelsen.

Har du lyst å dele undersøkelsen(bare å dele linken fra web-browseren) med venner, bekjente og andre er du mer enn velkommen til det. Det vil hjelpe helt enormt og gjøre det mulig å komme nærmere målet.

Takk for hjelpen.

Her finner du E-boken Arbeidsglede i nedgangstider som du kan laste ned GRATIS.