Hold farten og effektiviteten oppe – selv om sommeren står for døren!


For noen få søndager siden var der gått presist 100 dager av 2015.

De første 100 dager er alltid spesielle – dere sørger for å komme godt i gang, lager kick-off og er super motiverte for å vise at dere kan oppnå det dere har sagt dere vil oppnå.

De siste 100 dager er også viktige – Dere setter inn sluttspurten, dere må nå målene dere har satt, dere må ha det siste med.

Jeg tror på, og har sett at, selv med små endringer, kan en organisasjons evne til å holde pågangsmotet, innstillingen og selvtilliten oppe øke betraktelig. Den ene tingen som holder veldig mange organisasjoner tilbake fra å blomstre enda mer er noe som er enkelt å fikse: Evnen til å forbli motiverte og effektive!

Jeg skriver dette, for å se om dere kan tjene på å være bare en smule mer «frem på» i de neste 100 dager.

Midtveis-motivasjon

Har dere noen tanker om de 100 neste dagene? De som nettopp er startet. Tenker dere, nå skal vi «blott» holde den «hjem» – til målstreken: Til sommerferien?

Jeg har gjennom årene opplevd mange bedrifter gå tidlig i sommerferiemodus. Deres planlegging har startdato «etter sommerferien». Der blir planlagt møter frem i tid, kanskje sett på kurs og foredrag (for vi må jo i gang igjen) og salgs- og effektivitetsfremmende tiltak legges til rette på avfyringsrampen. Det er alt sammen veldig fint.

Hva ville mon skje om dere valgte å legge ting på avfyringsrampen nå? Skrudde opp for motivasjonsknappen og fortsatte med å gjøre det som alle vet der er behov for? Hva ville mon skje om dere samlet medarbeiderne og fortalte dem hvor flinke de har vært, hvor mye tillit dere har til at de vil lykkes med å innfri målene? Hva ville skje om dere løftet pågangsmotet, innstillingen og selvtilliten? Sørget for å holde humøret høyt og holde fokus på å levere like bra resultater i de 100 dager i midten som i de 100 første og siste?

Inspirasjon tar ikke mye tid….

og koster ikke mye penger heller – slett ikke målt opp imot ikke å gjøre noe i det hele tatt.

Uansett hva, er det dere velger å gjøre de neste 100 dagene, helt avgjørende for arbeidsplassens resultat og miljø

cardiovascular diseases such as aortic stenosis should cheap viagra • Discuss with the patients, and if.

.

Hvis dere mener dere kan ha en fordel overfor konkurrentene deres, som er «gått på ferie», ved å være en smule mer «klar» frem mot og hen over sommeren, gi meg et kald eller send meg noen linjer med tankene deres. Da kan vi helt sikkert holde farten og motivasjonen oppe sammen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *